Гарет Бейл йде з «Реалу»?

Гарет Бейл йде з «Реалу»?
68801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагадуємо, що раніше Тоттенхем Хотспур вів переговори про повторне подпісанііконтракта з Уельським нападаючим Гаретом Бейлом з «Реал Мадрид» і наближався до угоди з його товаришем по команді Серхіо Регілоном.

За словами його агента, Гарет Бейл зараз ближче до того, щоб покинути «Реал Мадрид», ніж будь-коли за сім років в іспанському клубі.

Джонатан Барнетт сказав BBC Wales Sport, що переговори про повернення в «Тоттенхем» «повільно просуваються».

Бос «Хотспуру» Жозе Моурінью відмовився робити припущення про переговори в середу.

31-річний Бейл покинув «Хотспур» і перейшов в «Реал» за тодішній світовий рекорд в 85 млн в 2013 році і з тих пір забив більше 100 голів і виграв чотири титули Ліги чемпіонів.

У липні 2019 року Реал Мадрид скасував операцію з приєднання Бейла до китайського клубу Суперліги Цзянсу Сунін, в якому гравець провів минулий сезон на Бернабеу, зігравши 20 ігор.

Барнетт заявив в середу: «Ми все ще ведемо переговори. Подивимося, як вони пройдуть».

Ще невідомо, чи буде потенційна угода позикових або постійним контрактом для Бейла.

Коли його запитали про капітана Уельсу, Моурінью відповів: «Він гравець "Реалу", і я не коментую гравців з інших клубів. Я повинен їх обговорювати. Краще взагалі нічого не говорити».

«Я намагався переконати його підписати контракт з "Реал Мадриом", що було неможливо зробити в той час, поки я там перебував. Але президент пішов за моїм інстинктом і моїм знанням, і в сезон, який я залишив, він навів Гарета в клуб. Це не секрет, навіть Гарет знає про це».

«Команда - це головоломка, і коли нове підписання завершує її, це дуже класно для команди».

«Ще три тижні ринок буде відкритий в обидві сторони. Я вважую, що в футболі потрібно завжди чекати, щоб щось сталося. Давайте подивимося, що з нами станеться далі», - додав Моурінью, який відповідав за «Реал Мадрид» з 2010 року. 

Португальці раніше сказали голові «Тоттенхема» Даніелю Леві, що йому «потрібен нападник» до 5 жовтня.

«Тоттенхем» вдома обіграв «Евертон» з рахунком 1:0 на їхній першій грі нового сезону Прем'єр-ліги в неділю, 13 вересня.

«Він ніс команду Уельсу, він ніс команду Тоттенхему»

Колишній нападник «Тоттенхема» Даррен Андертон каже, що форвард - «саме те, що потрібно "Хотспуру"».

«Після перегляду гри в неділю, о Господи, хіба це потрібно "Хотспуру" - хтось, хто може піти і виграти гру, проявивши трохи магії, творчості і чуття?», - сказав Андертон.

«Це повинно бути здорово для всіх вечірок. Повернутися туди, де тебе люблять, дійсно має сенс».

«Він виступав за команду Уельсу, він грав за команду "Тоттенхему", коли був тут, виграючи матчі в поодинці. Він саме те, що потрібно "Хотспуру"».

«Для мене неважко прийти пограти для нас і довести, що він такий».

Півзахисник "Хотспуру" Ерік Дайер сказав, що для уболівальників «Тоттенхема» «цікаво», «коли ви пов'язані з гравцем такого рівня», але не вважає, що команді "Хотспуру" потрібен новий імпульс.

«Я б не погодився, якщо чесно», - сказав він. «З тих пір, як я повернувся на передсезонку, у мене з'явилася нова кров і нове бажання».

«[Стівен] Бергвейн тут шість місяців, а Гедсон Фернандес. П'єр-Еміль [Хойбьерг] і Метт [Доерті] щойно прибули. У роздягальні навіть інша динаміка».

Мої відео