Міжнародний день студентського спорту до Європейського тижня спорту #BeActive відбувся в Податковому університеті м. Ірпінь.

Міжнародний день студентського спорту до Європейського тижня спорту #BeActive відбувся в Податковому університеті м. Ірпінь.
375400 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний день студентського спорту до Європейського тижня спорту #BeActive відбувся в Податковому університеті м. Ірпінь.

Ще римський сенатор Марк Тулій Цицерон запровадив в часи розквіту римської військової демократії спортивні змагання між студентами і вояками армії Марка Красса, які щойно успішно подавили повстання рабів Спартака. Звідси і зазвичаїлась офіційна світова назва студентських змагань – Спартакіада. 

От і в Колізеї Державного податкового університету 20 вересня 2023 року відбулись змагання сучасних гладіаторів в межах Європейського тижня спорту #BeActive з числа здобувачів вищої освіти. Незважаючи на запеклі спортивні баталії, перемогла дружба.

«А інакшого переможця бути і не могло, - зауважив в.о.ректора ДПУ Дмитро Серебрянський». Серед іншого очільник університету не забув побажати всім учасникам освітнього процесу рекордної успішності, надмірного патріотизму. Свою чергу  вітання висловив і голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський який зазначив що "Спорт-це сила, а сила-це перемога". 

Також осторонь свята студентського спорту не залишились шановні гості :

Срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні з вільної боротьби, чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи, заслужений майстер спорту України, випускник ДПУ Валерій Андрійцев.

Президент Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств, майстер спорту України міжнародного класу, заслужений тренер України, випускник ДПУ Михайло Росохатий.

Майстер спорту України з тейкван-до ІТФ, призер чемпіонатів світу та Європи, тренер Національної категорії , випускник ДПУ Андрій Парасюк. 

Заступник начальника Київського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Чигирин. 

Після відкриття почались змагання з футболу, волейболу, перетягування канату, гирьового спорту, легкоатлетичної естафети та конкурсів з елементами футболу! 

По завершенню вісі учасники отримали сертифікати, кубки та подарунки від відділення національного олімпійського комітету України в Київській області!

Окрема подяка викладачам кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я за допомогу в організації та проведенні даного заходу! 

#ДПУ #BeActive #міжнароднийденьстудентськогоспорту #освіта #навчання #спорт #студенти #змагання #Податковий #Ірпінь #20вересня #університет

Мої відео