Невже Україна досить скоро приєднаться до НАТО?

Невже Україна досить скоро приєднаться до НАТО?
14437 ПЕРЕГЛЯДІВ

За словами прем’єр-міністра України, є можливість того, що ми скоро отримаємо план дій, який допоможе нам приєднатись до країн-членів НАТО. На таку промову його надихнула нещодавня зустріч із Єнсом Столтенберґом, генеральним секретарем НАТО.

Політик заявляє, що «нашою короткостроковою стратегією є бажання отримати ПДЧ, і, звичайно, наздогнати в цьому Грузію, але ми активно працюємо в цій сфері та відчуваємо, що наша сьогоднішня зустріч є позитивним та символічним сигналом, що дає нам позитивний заряд та надію».

Також прекрасною новиною стало те, що генеральний секретар наголосив на тому, що НАТО тримає двері відкритими для нашої країни. Тож поки нас визнано лише кандидатом на членство в НАТО, проте є ймовірність того, що за словами Шмигаля, ми скоро станемо його частиною.

Він також підкреслив, що наші країни-союзники повністю підтримують таку ініціативу. Вони всіма способами намагаються сприяти швидшому приєднанню України до частини альянсу. Тож ми сподіваємось вже скоро стати вагомою частиною майбутнього проєкту, який розпочали в НАТО і планують втілити до 2030 року.

Генеральний секретар НАТО сказав, що він високо оцінює наші старання. Тож прагне допомагати нам і надалі вирішувати конфлікти мирним шляхом.

Мої відео