Невже Кернес не повернеться до Нового року?

Невже Кернес не повернеться до Нового року?
190425 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 15 вересня у ЗМІ почали масово поширюватися чутки про те, що Кернес захворів. Яких тільки припущень не було. І про те, що він в місцевій лікарні, і про те, що він в іншій країні. В чатах кожен день було по мільйону питань від небайдужих громадян.

В кінцевому підсумку, після всіх проведених обстежень, мер Харкова Геннадій Кернес особисто офіційно підтвердив, що він хворий і проходить лікування. Але дбайливі громадяни і на цьому не заспокоїлися. Були новини і про те, що він в комі, і про те, що він при смерті. Але син мера підтвердив, що здоров'я його батька покращилось і він йде на поправку.

Тепер всім цікаво, коли ж повернеться Кернес з лікування. Але тут поки втішних відомостей немає. З нашого джерела стало відомо, що чутки про повернення політика до Харкова - чергова нісенітниця. А вигадали її для того, щоб підтримувати владу в Харкові до повернення мера.

Через таку тривалу відсутність "сильної руки" у партії самого Кернеса почалися непорозуміння і розлади. Глава ОДА, швидко зрозумівши, як це повернути в свою сторону також почав рити яму для нинішнього мера.

11 грудня ЗМІ повідомили, у Кернеса відмовила вже друга нирка

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео