У Дніпрі лідирують волонтер та координатор зі Штабу нацзахисту

У Дніпрі лідирують волонтер та координатор зі Штабу нацзахисту
61630 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мешканці Дніпра надали перевагу представникам партії "Слуга народу" Юрію Мисягіну та В’ячеславу Медянику. На 27 окрузі (Соборний район, частини Самарського та Центрального) народну депутатку Тетяну Ричкову та опозиціонера з платформи "За життя" Нікітіна обігнав Слуга народу — В’ячеслав Медяник. Кандидат — підприємець. Координатор юридичного напряму в Штабі національного захисту Дніпропетровської області, колишній соціаліст.

Своїм завданням у Верховній Раді бачить захист від правового свавілля правоохоронців, органів прокуратури та суду. І демонструє це вже у день виборів. Відео з сутичкою кандидата та поліціянта з’явилося на сторінці Нацкорпусу Дніпра. На ньому Медяник заявляє правоохоронцю: "Я надеюсь, что после выборов вашего руководителя уже не будет. Мы для этого все сделаем".

Прізвище Медяника час від часу спливає у скандалах, пов’язаних із забудовою Дніпра. За інформацією ЗМІ, В’ячеслав — власник 5 квартир, половини будинку та половини земельної ділянки. Рівно стільки ж належить його другій дружині. Перша — сама виховує їх трьох дітей. Про це йдеться на сайті Страна юей.

Мешканці Новокадацького району та частини Амур-Нижньодніпровського на 28 окрузі підтримали ще одного кандидата від "Слуги народу" — Юрія Мисягіна. Він є волонтером, підприємцем та депутатом облради.

На виборах до Парламенту колишній укропівець обійшов представника платформи "За життя"; народного депутата та ексголову Дніпра Івана Куліченка та екологиню Тетяну Лампіку.

Кандидат в депутати розповідає про батьків, які до пенсії працювали на заводі. Втім інформацією про особисте життя або Юрій не ділиться. Відомо, що має машину та квартиру. Минулого року підприємницька діяльність принесла пану Мисягіну 490 тисяч гривень. Також волонтер зардекларував 2 мільйони гривень благодійної допомоги.

Читайте також: Депутати Дніпра: менеджер Інтерпайпу, бадмінтоніст та письменник

 

Мої відео