Шоу має тривати або чому вчителька не зателефонувала батькам постраждалого хлопчика?

Шоу має тривати або чому вчителька не зателефонувала батькам постраждалого хлопчика?
8878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мати постраждалого розповіла про те, що в Чкаловській середній школі Нікопольського району Дніпропетровської області відбулась подія, яка виходить за всі межі дозволеного. Дитині на перерві вибили зуба, а вчителька не те, що не розповіла батькам, вона навіть не посадила дитину відпочивати!

За словами матері постраждалого, її дитина бавилася на перерві. Під час однієї з забав учень 2 класу вибив два зуби першокласникові. Як виявилось, старший хлопець був сином працівниці школи. Тож вчителька, довго не вагаючись, витерла дитині кров та змусила продовжувати розучувати пісеньку, яку вони вивчали в школі. На своїй сторінці в Фейсбуці Інна Біленко зазначила наступне:

“Це сталося на перерві, на очах вчителя (зі слів дітей-очевидців). Класний керівник витерла кров на обличчі, а зуби, які дитина витягнула з рота, сказала викинути в смітник. Потім поставила з дітьми співати пісню! З вибитими зубами! І в зрозуміло якому стані! Про те, що сталося, я дізналася від інших дітей, які нам зателефонували відразу ж. Я прибігла в школу, а вчителька мені каже, що нічого серйозного не сталося. Просто випав зуб. Все добре. Зараз співатиме з дітьми”.

Коли жінка зрозуміла, що від класного керівника чекати немає чого, вона викликала працівників правоохоронних органів. Проте після того, як вони відвідали школу, повідомили, що травма нанесена ненавмисно, адже удар був випадковістю. Але жінка не розуміє, як можна таку халатність вчителів залишати безкарною. Вони з сином вже сходили до стоматолога на судово-медичну експертизу. Також жінка написала заяву до поліції, проте вона вже й не сподівається, що винних буде покарано. Адже після спілкування з батьком та матір’ю дитини поліціянти “переконались” в тому, що це “випадковість”.

Мої відео