Що такого необхідно написати на своїй сторінці в соцмережі, аби потім звільнитись через булінг?

Що такого необхідно написати на своїй сторінці в соцмережі, аби потім звільнитись через булінг?
9332 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили про те, що зі своєї посади звільнилась працівниця ЦВК, яка виклала пост до соціальної мережі. Анжела Єременка була вимушена звільнитись із Центральної виборчої комісії, через те, що написала власний відгук про вібратор. Після того, як люди прочитали цей пост у Фейсбуці, почалося масове цькування жінки з позиції, що така високопоставлена особа не має права писати такі речі в соціальних мережах.

Сама Анджела Єременко написала: “Мені 30 років, у мене є дитина, я 6 років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу і питанню, чому наше суспільство жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, називає повією. Я написала замальовку про несправний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я дніще, тому що я це написала, працюючи в ЦВК”.

Жінка розповіла також про те, що через певний час після того, як почалось це цькування вона пішла з посади. Вона переконана, що жодні посади не повинні нас обмежувати. Адже вона прагне жити повним життям, в якому буде багато жартів та бажань. Тож якщо через її позицію стосовно свободи думок, її не хочуть бачити на посаді в ЦВК, то вона просто піде звідти. Тим паче, що Анджела більш стурбована тим, що створила сама: ”та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не наражаючись на ризики нових вкидань і атак, а через мене це робити дуже легко. Я не можу говорити про секс, не можу підіймати гострі теми, тому що портрет держслужбовця повинен бути зовсім іншим. Швидше за все, держслужбовець (до речі, я не була ним ніколи) – це людина з параноєю, що будь-яке її слово обернеться проти неї, сексом з вимкненим світлом у місіонерській позі та сильним моральним обличчям, яке диктує здаватися "правильним". Так жінка прокоментувала своє звільнення.

Мої відео