Бродячі собаки лякають дніпрян!

Бродячі собаки лякають дніпрян!
9276 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпряни не знають, що їм робити, адже їхню вулицю тероризують зграї собак! Вони кожного дня прокидаються з острахом. Про це повідомила місцева жителька, яка вже далеко не одного разу ставала жертвою таких нападів. Зараз Ігренський район, ніби мафія, тримають в страху зграя скажених собак. Вони нападають на жінок та дітей та намагаються їх сильно покусати. Кішок вони взагалі розривають на маленькі частини. Місцеві жителі намагаються розповсюдити цю інформацію та просять опублікувати такі повідомлення:

"Шановні дніпряни, потрібна ваш порада, а можливо і допомога! Виникла ситуація, яка періодично повторюється у нас на масиві – це вуличні собаки та діти. Що радити, робити в цій ситуації, я не знаю. Можливо є люди, які зможуть допомогти в цьому питанні. У нас є в місті волонтери, які працюють з тваринами, можливо їх допомога чи порада будуть нам дуже потрібні".

Постраждалих стає все більше та більше. Хтось розповів про те, що йому доводилось відбиватись палкою, через те, що він просто не знав, що робити. Одна жінка розповіла про те, що її врятував небайдужий перехожий. Але що б вона робила в подібній ситуації сама, жінка не знає. Катерина розповіла наступне: "На мене з дитиною не раз нападали собаки та намагалися загризти. Дитину посадила на плечі та намагалася відбитися. Я теж люблю тварин, але чому я повинна ходити в страху і чекати, коли вони дійсно загризуть? Ось, що робити?".

Самі жителі не впораються. Вбивати тварин заборонено, навіть, якщо вони скажені. Адже це буде котуватись, як стаття про жорстоке поводження із тваринами. Тож у разі, якщо тварин вб’ють, то на винуватців чекатиме або штраф від 3400 до 5100 гривень, або 3 роки позбавлення волі. Але як і що тоді робити, місцеві не знають. Тож звертаються до всіх небайдужих.


Мої відео