Підпал у Дніпрі: чим завершилася історія?

Підпал у Дніпрі: чим завершилася історія?
8941 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інцидент із вогником стався у Кривому Розі. Суд міста виніс вирок чоловіку, який через власні ревнощі здійснив підпал чужого гаража разом з автомобілем.

Жовтневий районний суд покарав тридцяти однорічного чоловіка, який спалив засіб пересування та гараж коханця своєї дружини. Злочинця визнали винуватим за статтею 194 другої частини Державного карного кодексу України, у якій йде мова про завдання навмисної шкоди чужому майну. Цю інформацію повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

Після того, як у січні 2020 року чоловік дізнався про те, що його дружина зраджує йому з іншим, він довго не вагавшись вирішив помститися новому обранцю жінки. Після підпалу автомобіля винуватець одразу втік із місця злочину. Вогонь повністю знищив автомобіль, та не залишив жодного шансу на його відновлення. Проте цього обманутому чоловікові здалося мало, і у той же день він прибув до гаража коханця дружини, залив палку суміш до вентиляційного отвору і підніс відкритий вогонь. Загальний збиток, який злодій завдав потерпілому нараховує більш ніж двісті сорок дев'ять тисяч гривень.

Під час винесення вироку суд урахував усі обставини: особу звинувачуваного, а також його щиросердне зізнання та часткову матеріальну компенсацію. Вирок, який отримав чоловік становить чотири роки позбавлення волі з випробувальним терміном протягом трьох років. Крім вищеперерахованого, суд частково задовольнив громадянську позику потерпілого. Підпільник зобов'язаний виплатити матеріальний збиток та моральну компенсацію у розмірі двадцяти тисяч гривень.

Мої відео