Ціни на нафту продовжують падати. Що тепер відбуватиметься на ринку?

Ціни на нафту продовжують падати. Що тепер відбуватиметься на ринку?
161020 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ціни на нафту продовжують падати. Минулого року вже писали про те, що навіть найбільші нафтові компанії зазнають великих збитків, у порівнянні з минулими роками вони втрачають більшу частину доходу. Цього місяця нафта коштувала 54,56 долара за барель. Марка Brent втратила 1% від всього прибутку. Цей показник здається не таким вже й великим у порівнянні з всім прибутком. Проте, якщо враховувати зміни попередніх 3 місяців, то скоріше за все вони зазнають великих збитків.

Вже в понеділок оприлюднять нові показники цін на нафтовому ринку. Адже за останній час трапилось декілька вагомих подій для напрямку видобування цієї корисної копалини. По-перше, до влади в Америці прийшов інший президент – Джо Байден. Через що всі інвестори чекають, як швидко буде запущена його обіцяна нова економічна система. А по-друге, Европа масово намагається відмовитись від цього продукту, через що кількість покупців стає значно меншою.

Але попри ці дані аналітики впевнені, що у 2021 році кількість замовників нафти стане набагато більшою. Саме тому їм доведеться експортувати до 95,9 млн барелів за 24 години. Завдяки цим показникам, вони сподіваються на відновлення цін на нафту.

Мої відео