Штормове попередження у Дніпрі! Залишайтесь вдома!

Штормове попередження у Дніпрі! Залишайтесь вдома!
132373 ПЕРЕГЛЯДІВ

Синоптики звертаються до всіх мешканців Дніпра. Вони просять людей не виходити на вулиці найближчим часом без особливої потреби. Адже тепер небезпеку може спричинити не лише поширення хвороби, а й погодні умови. Тож без особливої потреби намагайтесь не лише не виходити з дому, а й не переїжджати до іншого міста, бо повернутись буде досить проблематично. Адже замети можуть бути розміром із будівлю.

Прогноз погоди показав, що 13 січня на нас зайде південний циклон. Точні наслідки цієї події розрахувати важко, проте більша частина країни може опинитись у заметах. І Дніпро скоріше за все занесе дуже сильно! Крім погіршення погоди, на нас чекає і побільшання нещасних випадків через падіння та аварії. Тож якщо ви не хочете опинитись на Старий новий рік на лікарняному ліжку, то краще проведіть цей день із рідними.

На Півдні, Сході України, в Полтаві та області, Сумах та Дніпрі, Кропивницькому та Херсоні й всіх околицях цих міст за прогнозами синоптиків буде: сніг, мокрий сніг, часом дощ, налипання мокрого снігу, хуртовини, ожеледь, ожеледиця, сильний вітер. Тож переходячи від однієї області до іншої така погода спровокує ожеледь. Після такого потепління із хурделицею на нас очікуватимуть морози, які завжди трапляються на Хрещення.

Синоптики вже попереджали про сильні тумани, проте дехто, не дослухавшись поради все ж таки потрапив у аварію, тому ми радимо вам бути обережнішими та берегти себе та своє здоров’я. Жоден оберіг не захистить вас так, як звичайна обережність. Тому веселого свята та щасливого завершення морозів. Ми сподіваємось, що жодні морози не зіпсують вашого гарного настрою та бажаємо, аби кожен день був казкою, проте тією, яку ви зможете безпечно для себе спостерігати через вікно.



Мої відео