Відкрито виставку колекційних дзвіночків у Кривому Розі

Відкрито виставку колекційних дзвіночків у Кривому Розі
103547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні відкрито виставку дзвіночків, яка триватиме до 30 січня включно. Мешканці Кривого Рогу тепер можуть насолодитись дзвіночками від провідного актора Криворізького академічного міського театру, художника-аматора й колекціонера Віталія Безносенка. Він багато років вже збирає їх. А цього року вирішив продемонструвати в історико-краєзнавчому музеї для всіх відвідувачів.

Вчора, 24 грудня відбулось відкриття, а відсьогодні виставку вільно можуть відвідати всі. Вона складається з повної колекції актора, до якої увійшло аж 250 різних видів дзвіночків. Віталія давно вже зачарувала форма цього виробу. Адже вона майже доскональна. І він хоче показати всім, що шкільний дзвінок – це не єдина варіація виробу. Їх існує сотні та тисячі, як квітів чи мотанок.

На виставці присутні дзвіночки різні за розмірами від 4 до 20 сантиметрів. Крім того, вони варіюються не лише за розміром, а й за країною походження. У Віталія є дзвіночки з Турції, Німеччини, Канади, Англії, Білорусі та України. Крім того, актор показав світу й дзвіночок власного виробництва. Він створив його під час майстер-класу, аби той захищав його домівку від зла.

Виставка відбувається за адресою вулиця Каунаська, 16а – історико-краєзнавчий музей. Приходьте та надихайтесь красою!

Мої відео