Майже 500 мешканців Миколаївщини зареєструвалися у службі зайнятості через портал державних послуг «Дія»

116282 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новою електронною послугою з реєстрації та оформлення виплат допомоги по безробіттю на онлайн-порталі державних послуг «Дія» скористалися 482 мешканця Миколаївщини, які бажали стати на облік у центрах зайнятості області. Це 2,15% від загальної кількості зареєстрованих в період карантину.
Про це повідомив директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.
«На сьогодні пріоритетом у роботі служби зайнятості є пошук роботи та працевлаштування громадян. В умовах карантину фахівці служби зайнятості підбирають для безробітних вакансії, а для роботодавців – кваліфікований персонал переважно засобами дистанційної комунікації. Найбільше скористалися послугами порталу «Дія» мешканці Миколаєва – 191. Зважаючи на масову цифровізацію послуг, попит зростає на державні послуги служби зайнятості, оскільки – це швидко, безпечно та зручно», - зазначає директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.
Станом на 01.11.2020 року у базі даних обласної служби зайнятості налічується 1550 вакансій. Як завжди, є попит на кваліфікованих робітників, працівників сфери торгівлі та послуг, робітників найпростіших професій. Постійно є вакансії для бухгалтерів, вчителів, лікарів, сестер медичних, менеджерів, економістів, соціальних робітників.

Нагадуємо, що для уточнення будь-якої інформації громадяни можуть звернутись до фахівців Миколаївського міського центру зайнятості або філій Миколаївського обласного центру зайнятості за телефоном або електронною поштою: https://cutt.ly/egFP15H.

Подати документи та отримати статус безробітного через портал державних послуг «Дія» можна за наявності кваліфікованого електронного підпису.

Теги: ОЦЗ , Миколаїв,Оборонько,безробітні
Мої відео