СБУ блокувала контрабанду сильнодіючих речовин для виготовлення анаболіків

СБУ блокувала контрабанду сильнодіючих речовин для виготовлення анаболіків
21210 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинне угруповання переправляло сильнодіючі речовини зі Східної Азії та в подальшому використовувало їх для виготовлення анаболІчних стероїдів. Про це повідомили у Службі безпеки країни.

З Азії зловмисники транспортували літаками суміші із вмістом метандієнону та нандролону. Користувались міжнародними поштовими сервісами. Далі «товар» збували в країнах Західної Європи. При цьому маскували його під косметику, побутову хімію та харчові продукти.

«Під час слідчих дій правоохоронці виявили майже 2 тонни готової продукції, упаковки для фасування товару та етикетки, — повідомив Валерій Єфанов, речник Управління СБУ у Дніпропетровській області. — Також вилучено комп’ютерну техніку, флеш-накопичувачі, спеціальне обладнання для виробництва незаконної продукції, чорнові записи, документацію, понад 70 тисяч доларів США. Наразі встановлюються всі фігуранти справи».

Як повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області, під процесуальним керівництвом якої здійснювалися заходи з блокування контрабанди, в рамках кримінального провадження правоохоронними органами проведено понад 10 обшуків у помешканнях та офісах фігурантів справи, а також за місцем розташування підпільного виробництва, складів у містах: Бровари, Маріуполь, Кривий Ріг, Одеса та Чорноморськ.

">

 

Теги: СБУ,контрабанда,стероїди
Мої відео