У Дніпрі ОСББ нанесли на мапу

У Дніпрі ОСББ нанесли на мапу
23845 ПЕРЕГЛЯДІВ

На ній можна легко знайти той чи інший орган самоорганізації населення, контакти голови ОСББ чи ЖБК, перелік ремонтів, що проводяться бюджетним коштом. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Інтерактивна мапа ОСББ — це перший подібний досвід в Україні. Наразі вона ще формується та оновлюється, адже у Дніпрі 1574 ОСББ та ЖБК, але поки нанесена інформація про 1100 об`єктів.

«Відкрита мапа ОСББ дозволить налагодити комунікацію між об’єднаннями громадян. Часто будинки, у яких є ОСББ, знаходяться поруч, вони мають спільні проблеми, які разом було б легше вирішувати — мапа дозволить їм об’єднати свої зусилля. Також до нас іноді звертаються дніпряни, які хочуть придбати квартиру в будинку, де вже створено ОСББ або ЖБК. Тепер ця інформація є у відкритому доступі», — зазначив спеціаліст по роботі з ОСББ і ЖБК департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Владислав Макарець.

Наразі усіх представників ОСББ та ЖБК закликають переглянути інформацію про своє об`єднання та перевірити, чи все правильно. Виправити помилки можна, звернувшись на сайт Простору самоврядування.

Теги: ОСББ,мапа, Дніпро
Мої відео