Поліцейські затримали мешканців Кривого Рогу, які пограбували ювелірну крамницю на Закарпатті

Поліцейські затримали мешканців Кривого Рогу, які пограбували ювелірну крамницю на Закарпатті
70062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Резонансний злочин стався ще на початку січня цього року у Виноградові. Невідомі особи, за попередньою змовою, скоїли напад на ювелірний магазин. Погрожуючи пістолетом продавцю магазину, злочинці забрали з крамниці коштовності на суму майже 2 мільйони гривень. Про це йдеться у повідомленні Нацполіції України.

Грабіжники, напевно, думали, що злочин зійде їм з рук. Проте правоохоронці розслідували справу кілька місяців, зібрали доказову базу і вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 27-річний та 36-річний мешканці Кривого Рогу.

Закарпатські поліцейські, із залученням бійців спецпідрозділу КОРД, провели затримання підозрюваних. За місцем їх проживання у Кривому Розі проведено обшуки, під час яких правоохоронці вилучили докази причетності чоловіків до скоєного злочину.

Злочинцям слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений групою осіб. Відповідно до санкції вказаної статті їм загрожує позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Фігуранти наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство триває.

Теги: Закарпаття,Кривий Ріг,ювелірна крамниця,пограбування,поліцейські,затримали
Мої відео