У Дніпрі під час ремонту автошляхів розікрали 113 мільйонів бюджетних коштів

У Дніпрі під час ремонту автошляхів розікрали 113 мільйонів бюджетних коштів
39346 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окрім того, що роботи проводились некваліфікованими працівниками, підрядник ще й не отримав необхідних дозвільних документів від Державної архітектурно-будівельної інспекції. Втім, кошти підприємству з місцевого бюджету надходили справно.

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, у січні 2020 року між департаментом Дніпровської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на здійснення поточного ремонту автошляхів. На виконання цих робіт протягом січня-травня поточного року підприємству перераховано з місцевого бюджету понад 113 млн грн.

Проте дорожньо-будівельні роботи проводились некваліфікованими працівниками, без залучення необхідної техніки та з використанням асфальтобетонної суміші низької якості. До того ж підрядник не отримав необхідні дозвільні документи.

В рамках вказаного кримінального провадження правоохоронними органами проведено ряд обшуків в офісах товариства з обмеженою відповідальністю, субпідрядних організацій та підприємствах-постачальниках будівельних матеріалів. В ході обшуків вилучено документи, печатки та комп’ютерну техніку.

Наразі досудове розслідування триває. Встановлюється коло осіб, причетних до скоєння злочину.

Теги: ремонт,автошляхи,прокуратура,бюджетні кошти, Дніпро,розслідування
Мої відео