На Дніпропетровщині змінені карантинні обмеження

На Дніпропетровщині змінені карантинні обмеження
9641 ПЕРЕГЛЯДІВ

Робота кафе, ресторанів та нічних клубів забороняється після 23-ї години. Організатори масових заходів відповідальні за дотримання учасниками соціальної дистанції. Про це йдеться в рішенні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з рішенням, на території області забороняється робота нічних клубів, кафе, ресторанів з 23:00 до 07:00 та діяльність закладів культури з наповненістю понад 50%. При проведенні масових заходів організатор відповідальний за дотримання дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра. Ця умова не стосується кінопоказів у кінотеатрах.

Є зміни у правилах дотримання самоізоляції. Особи, які прямують транзитом або мають запрошення на вступ до вишу, не підлягають самоізоляції, якщо вони не перебували на території держав із значним поширенням COVID-19 протягом останніх 14 днів. Та якщо не має підстав вважати, що вони були в контакті з хворими на коронавірус.

Також не підлягають самоізоляції учасники ЗНО та співробітники різних місій, акредитованих в Україні, що перетинають кордони з тимчасово окупованих територій та Криму.

Теги: Дніпропетровщина,карантин,зміни,кафе,ресторани,кінотеатри,масові заходи
Мої відео