Дніпровські маршрутки перевіряють на «комфортність»

Дніпровські маршрутки перевіряють на «комфортність»
7790 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках програми «Смерть маршруткам!» почалася третя хвиля перевірок технічного та санітарного стану громадського транспорту. Наразі інспекція перевіряє, чи можна назвати комфортним перебування пасажирів у маршрутках під час аномальної спеки. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпровської міської ради.

Програма «Смерть маршруткам!» стартувала у Дніпрі восени 2019 року, за перші дві хвилі перевірок було знято з маршрутів майже 40 автобусів, які зовсім не мали нічого спільного з комфортністю. Під час нинішньої інспекції, яка триватиме два тижні, планують перевірити усі 122 міські маршрути.

«Огляд здійснюємо за 22 критеріями. Основні: справність сидінь і люків, цілісність лобового скла та гуми, а також робота кондиціонерів. За кожним з критеріїв йде оцінка — транспортний засіб отримує бали від 0 до 12. Виявляючи недоліки, ми висилаємо до відповідних АТП претензії на їх виправлення», — розповів спеціаліст сектору контролю департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Іван Васючков.

Поки перевіряють автобуси, що відправляються з площі Успенської. Інспекції проводяться у міжпіковий період, аби не заважати пасажирам.

Теги: маршрутки, Дніпро,перевірки,комфортність,Іван Васючков
Мої відео