На групу шахраїв, які хотіли «заробити» на оренді майна Укроборонпрому, чекає вирок суду

На групу шахраїв, які хотіли «заробити» на оренді майна Укроборонпрому, чекає вирок суду
31672 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт відносно трьох осіб, які за 2000 доларів США обіцяли «посприяти» у підписанні договору оренди майна ДК «Укроборонпром».

   У січні 2020 року працівниками військової прокуратури Дарницького гарнізону, слідчими та співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ Служби безпеки України у місті Києві та Київській області задокументовано шахрайську схему, під час якої троє підозрюваних отримали від громадянина 2000 доларів США. За вказану суму неправомірної вигоди шахраї пообіцяли «сприяння» у підписанні договору оренди майна одного з підприємств ДК «Укроборнпром».

   Зазначені кошти двоє з підозрюваних обіцяли передати службовій особі регіонального відділення Фонду державного майна України, яка займає відповідальне становище.

   Досудове розслідування здійснюється слідчими Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві.

   Санкції ч. 2 ст. 190 та ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачають фігурантам покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: Військова прокуратура ,Військова прокуратура Дарницького гарнізону,2000 доларів США,Укроборонпром,шахраї
Мої відео