Прокурорша Анна Пишна має отримати підозру за співпрацю з рф та «прикриття» злочинів чоловіка Михайла Пишного! Куди дивиться Генпрокурор Андрій Костін?

 Прокурорша Анна Пишна має отримати підозру за співпрацю з рф та «прикриття» злочинів чоловіка Михайла Пишного! Куди дивиться Генпрокурор Андрій Костін?
9485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявляється, на третьому році повномасштабної війни росії проти України в державних органах нашої держави продовжують працювати «агенти кремля». Повідомляє Інформатор з посиланням на розслідування ЗМІ.

Одними із таких є Пишна Анна Петрівна (до 2023 року – Замкова Анна Петрівна), прокурор відділу Офісу Генерального прокурора та її чоловік Пишний Михайло Миколайович. Вони разом співпрацюють з проросійською сектою «АллатРа», а Анна Пишна допомагає через свої зв’язки в прокуратурі «закривати» питання свого чоловіка.

З джерел в правоохоронних органах стало відомо, що за Анна Пишна вже на контролі у Державному бюро розслідувань (ДБР), а також найближчим часом нею можуть зацікавитися Національне антикорупційне бюро (НАБУ) та Служба безпеки України (СБУ).

Анна Пишна маніпулює з декларацією про доходи

З відкритих джерел відомо, що законний чоловік прокурора Пишної Анни Петрівни – Пишний Михайло Миколайович є неопосередкованою особою, яка входила у число тих угрупувань,  які мають відношення до терористичної організації «АллатРа», а також  до підконтрольних їм підприємств, які діяли на користь держави агресора російської федерації.

Анна Пишна

На фото видно, що Анна Пишна працювала в ті часи, коли відомство називалося Генеральна прокуратура України

Правоохоронці проаналізували декларацію прокурора ОГП Анни Пишної і виявили низку порушень.

У декларації Анна Пишна зазначає серед доходів пенсію чоловіка – 79 836 грн. (нагадаємо, Михайлу Пишному лише 40 років, він отримує пенсію по інвалідності і є керівником ГО «Спілка інвалідів України»). Також прокурор зазначає аліменти на сина у розмірі 144 139 грн. (за минулий рік ця сума становила 56 тисяч гривень). Тобто після одруження аліменти від батька дитини зросли майже втричі, що більше виглядає як «легалізація» незаконно отриманих грошей.

Примітно, що у декларації не вказано прибутку від адвокатської діяльності Михайла Пишного, незважаючи на те, що він активно веде практику.

Пишний Михайлло Миколайович

На фото чоловік Анни Пишної, адвокат Михайло Пишний

Також прокурор не вказує жодних грошових активів чоловіка, лише власні. Це 19 тисяч доларів США та 210 тисяч гривень готівки, і майже 6 тисяч гривень на банківському рахунку. З 22 рахунків у банках з 2022 року у 2023-му лишилося лише три, а з 11-ти кредитів — два. Тобто після одруження з Михайлом Пишним прокурор закрила їх більшість.

Згідно з реєстром «Опендатабот» 2 вересня 2024 року Михайло Пишний продав майнові права на суму 17 087 500 грн.

Відповідно норм закону «Про запобігання корупції», суттєві зміни у майновому стані необхідно внести до декларації протягом десяти днів від дати отримання прибутку. Проте, термін подачі таких змін збіг і Пишна Анна Петрівна не внесла документ.

Однак, потім, Пишна Анна Петрівна внесла суттєві зміни у майновому стані та задекларувала подарунок у негрошовій формі, квартиру у Києві, загальною площею 37,8 м2 вартість на дату набуття якої становить 2 000 000 гривень. Джерелом доходу вказаний чоловік Пишний Михайло Миколайович. Цікавим залишилося питання, 2 млн грн вони показали суспільству, а де ще 15 млн грн, які залишилися після відчуження майнових прав (продажу долі у бізнесі), які відбулися на початку вересня 2024 року.

Фото Анни Пишної у соціальних мережах також яскраво показують, які коштовності носить прокурор, але забуває вказати їх у своїй декларації.

Співпраця з рф та «прикривання» чоловіка

Минулого року Анна Пишна вийшла заміж за київського адвоката Пишного Михайла Миколайовича, засновника Адвокатського об’єднання «Закон і Право», змінивши прізвище (до заміжжя — Замкова Анна Петрівна). За даними журналістів Михайло Пишний, без перебільшення, аферист і злочинець. Він допомагає уникнути відповідальності об’єктивно винуватим особам, прикриває і «відмазує» їх у судах, використовуючи будь-які, здебільшого, незаконні методи — погрози, підкуп чи відвертий тиск «з гори». Неодноразово Пишний був захисником обвинувачених у справах щодо рейдерських захоплень майна, вживання та розповсюдження наркотиків, вбивств та розбо   їв. Примітно, що його клієнти завжди «виходили сухими з води», а сам Пишний отримував досить серйозні гонорари.

Зокрема, у результаті журналістського розслідування стало відомо, що Михайло Пишний допоміг обвинуваченому в державній зраді одіозному екс-нардепу Олександру Онищенку повернути у свою власність заарештоване державою ТОВ «Майдан Плаза».

Допомагає уникнути покарання своєму чоловікові його дружина Анна Пишна через свої зв’язки у прокуратурі.

Не зважаючи на свою роботу в Офісі Генерального прокурора, Анна Пишна активно співпрацює з сумнозвісною сектою «АллатРа». Це — без перебільшення терористична організація, напряму пов’язана з російським ФСБ, фінансуванням повномасштабної агресії РФ та матеріальним забезпеченням окупаційних адміністрацій в Криму та на сході України.

Чому мовчить Офіс Генерального прокурора?

Костін Андрій Євгенович

 На фото діючий Генеральний прокурор Костін Андрій Євгенович

Дійсно, виходячи з усіх обвинувачень, дуже дивним є відсутність позиції та активних дій щодо притягнення до відповідальності Анни Пишної з боку Генпрокурора Андрія Костіна та в.о. керівника Генеральної інспекції ОГП Івана Дзюби.

Чому вони допускають ситуацію, коли його підлегла напряму зливає інформацію з прокуратури до країни-окупанта? Сподіваємося, незабаром ми отримаємо відповіді на всі ці питання.

Окрім цього, відповідні скарги на прокурора ОГП Пишну Анну були направлені в Національне агентства з питань запобігання корупції, Службу безпеки України, Кваліфікаційно-дисциплінарну комісії прокурорів.

Мої відео