10 років за ґратами загрожує очільниці фейкового відомства, яка будує кар’єру в окупації

10 років за ґратами загрожує очільниці фейкового відомства, яка будує кар’єру в окупації
292865 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури стосовно жительки смт Нікольського до суду скеровано обвинувальний акт за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
У березні 2023 року, перебуваючи в тимчасово окупованому селищі, колишня спеціалістка Нікольської дирекції фонду страхування України добровільно погодилася обійняти посаду «начальниці управління праці та соціального захисту населення адміністрації Володарського району днр».
 
 
Обвинувачена представляє інтереси фейкової установи в так званих судах і держорганах, розпоряджається коштами «управління» та підписує договори, платіжні доручення й чекові книжки. Жінка погоджує проєкти нікчемних правових актів, що подаються на розгляд голові «райадміністрації». Крім того, вона уповноважена приймати рішення у питаннях опіки та піклування й своїм наказом ініціювати процедуру позбавлення батьківських прав осіб, які начебто не дотримуються вимог «республіканського законодавства».
 
Наразі громадянка перебуває в розшуку. Максимально їй загрожує 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років з конфіскацією майна.
 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео