115 окрема механізована бригада ЗСУ : перемога – це плідна та спільна праця кожного, це коли працюють усі заради єдиної мети, це коли всі, як один

115 окрема механізована бригада ЗСУ : перемога – це плідна та спільна праця кожного, це коли працюють усі заради єдиної мети, це коли всі, як один
172233 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Професіоналізм наших воїнів неможливо оцінити та коротко схарактеризувати. Кожен бій з ворогом – це як маленька війна, в якій втрати несуть обидві сторони й до кінця лишається відкритим питання, хто ж переможе. Ми з гордістю та радістю дізнаємося про успіхи ЗСУ, з надією очікуємо результатів, але чи здогадуємося ми чого варті ці перемоги?

Перемога – це плідна та спільна праця кожного, це коли працюють усі заради єдиної мети, це коли всі, як один.

Прекрасним прикладом такої праці є й бійці 115 окремої механізованої бригади ЗСУ, в якій заради кожного досягнення працюють усі.

Кожен пам’ятає про неперевершені атаки артилерії, як від єдиної згадки про наших ЗСУ всі вороги тікають та ховаються по кущах. А за для того, щоб такі атаки були влучними, потрібні та розвідка, і оператори дронів і військові, що прикриють у моменти появи ворога. В таких випадках всі наші хлопці працюють як один, кожен виконує своє завдання, як маленькі шестерні в годиннику, без яких він не зможе почати йти.

Відлік часу починається там, де закінчився попередній. Зміна позицій, виявлення ворога і його знищення і все у ритмі скаженого серцебиття. Неможливо зрозуміти цього ритму, поки в ньому не опинишся, але не кожен може його підтримувати, ніхто окрім безстрашних Збройних Сил України, слава про яких за сотні тисяч кілометрів від них, про яких знає кожен і вірить у них.

Кожен з них вірний цілі, кожен готовий покласти власне життя заради інших, заради України, заради мирних людей. Їх вклад неоціненний і ми повинні це пам’ятати, допомагати їм та підтримувати всіма способами та силами. Більше віри у наших хлопців, наші ЗСУ ще й не таке можуть!

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео