Під шквалом ворожого вогню опинились 14 населених пунктів Донеччини - семеро поранених людей

Під шквалом ворожого вогню опинились 14 населених пунктів Донеччини - семеро поранених людей
410381 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 15 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 6-7 червня 2022 року збройні сили рф та підконтрольні їм незаконні збройні формування здійснили артилерійські обстріли міст Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Курахове, селищ Богоявленка, Ласточкіне, Нетайлове, смт Очеретине, Желанне Покровського району, міст Сіверськ, Торецьк, с. Берхівка Бахмутського району, міст Лиман, Миколаївка Краматорського району. Гатили у тому числі з територій тимчасово окупованих населених пунктів Донецької області.
В результаті нищівних атак російських загарбників 7 мирних мешканців отримали осколкові поранення. Ще одну цивільну особу доставлено до лікарні у важкому стані після обстрілу м. Лисичанська Луганської області.
Під шквалом ворожих снарядів опинились багатоквартирні будинки і приватні домогосподарства, торговельні приміщення, гуртожиток навчального закладу та інші об’єкти і споруди, які не мають жодного відношення до воєнної інфраструктури.
Також представниками окупаційних військ здійснено дистанційне мінування полів між с. Новоселівка та смт Желанне Покровського району.
Мої відео