Російські загарбники влучили снарядами у дитсадок і сільгосптехніку – розпочато розслідування

Російські загарбники влучили снарядами у дитсадок і сільгосптехніку – розпочато розслідування
346607 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 8 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 14-15 квітня 2022 року ворог продовжив бомбардувати населені пункти Донеччини. Обстріляні смт. Велика Новосілка, м. Мар’їнка та м. Вугледар Волноваського району. Від влучання снаряду відбулося займання в одному з пошкоджених житлових будинків. Внаслідок обстрілу с. Новоєлизаветівка та с. Ясенове Покровського району частково зруйновані декілька приватних домоволодінь, склад, комбайн та 4 трактори, що належать фермерському господарству. Ще у два житлові будинки та будівлю дитячого садочка ворог влучив на території с. Запоріжжя, а у самому м. Покровську частково зруйновані приміщення місцевого підприємства.
У Краматорському районі від обстрілів постраждали с. Микільське та с. Богородичне: зруйновано будинок та один з місцевих мешканців загинув. До Краматорської міської лікарні у вкрай важкому стані доставлено жінку, поранену під час атаки російських загарбників на с. Піски Радьківські Боровського району Харківської області.
Лікарі м. Бахмута надають допомогу 3 чоловікам та літній жінці, які зазнали поранень через обстріл ворогом населених пунктів Луганської області.
Мої відео